zo. jan 19th, 2020

Opinie020

Niet links, niet rechts, maar confronterend!

Communicatie blunder!

1 min read

Bij nieuwe onthullingen is er nog maar één optie: aftreden

Veel ophef vandaag maar aanleiding van de onthullingen in de Telegraaf over het puberzoontje van de Burgemeester. Terecht dat de Telegraaf dit onthuld heeft!
De Burgemeester heeft zelf aanleiding gegeven voor de doofpottheorie.
Als de komende dagen blijkt dat opnieuw informatie is achtergehouden dan is er voor Halsema nog maar één mogelijkheid ; onmiddellijk aftreden!

Halsema had het voorval zelf bekend moeten maken. Het gaat hier namelijk niet om een gewone Amsterdamse ondeugende puber, maar om het zoontje van de Burgemeester. Ze kon weten dat het ooit uit zou lekken.
Als Halsema het zelf bekend had gemaakt, dan was er anders gereageerd en hadden Amsterdammers misschien bewondering voor haar gehad. Welke puber heeft  immers geen domme dingen gedaan? Openheid wordt altijd beloond.

Je kunt je nu wel afvragen wie voor deze enorme communicatie blunder verantwoordelijk is. Je mag verwachten dat er in het stadhuis draaiboeken crisis communicatie klaarliggen. Hoe is zo’n blunder dan mogelijk? Ze hebben eenvoudige basiscommunicatie regels niet toegepast. Domheid? Of bewust om de Burgemeester te beschadigen?
Er zijn ontzettend veel communicatie-medewerkers in de dienst bij de gemeente Amsterdam, degene die verantwoordelijk is voor deze blunder moet snel een andere baan gaan zoeken.

Wij zijn benieuwd naar uw opinie. Hieronder kunt u reageren op dit artikel en de reacties van andere lezers.
Uw opinie over een willekeurig onderwerp kunt u ter publicatie aanbieden via de volgende pagina >>

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
error

Deel dit artikel