vr. apr 3rd, 2020

Opinie020

Niet links, niet rechts, maar confronterend!

Het kalifaat meisje Laura H.

2 min read

Woorden ontbreken voor de IS gruweldaden..

In de uitzending van Mensen met M een interview met het kalifaat meisje Laura H. In 2019 verscheen er ook al een boek over haar. Haar boodschap is dat ze niet wist wat er allemaal gebeurde in het IS gebied en dat ze naïef was meegegaan met haar vriend / man. Na terugkeer in Nederland is ze in hechtenis genomen en veroordeeld.  De discussie over IS-vrouwen en kinderen is hierdoor in Nederland nog meer aangewakkerd. De KRO-NCRV wordt verweten meer begrip te hebben voor de daders dan voor de slachtoffers.

IS staat voor genocide, slavernij, verkrachtingen, mishandelingen, het levend verbranden van mensen, onthoofdingen nog veel meer gruwelijkheden. Dit is bij elke Nederlander bekend en het is moeilijk voor te stellen dat LauraH hiervan niet op de hoogte was toen ze haar koffers pakte en op reis ging naar het kalifaat.

Recent verscheen een zeer aangrijpend boek van Brenda Stoter Boscolo met als titel ‘het vergeten volk’. De Jezidi’s.

De Jezidi’s is een gemeenschap met een eigen religie en een eeuwenoude cultuur. De mannen werden vermoord; vrouwen en meisjes als slaaf verkocht en jongens in IS-trainingskampen gestopt. Het doel van IS was om de Jezid’s uit te roeien…
Brenda Soter Boscolo heeft veel Jezidi’s geïnterviewd voor haar boek. Hieronder een paar alinea’s uit het boek die gaan over de Europese IS-vrouwen in het kalifaat.

Kreeg LauraH betaald voor de uitzending Mensen en M? Lees verder >>>

IS vrouwen nog erger dan de mannen >>>

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
error

Deel dit artikel