di. jan 21st, 2020

Opinie020

Niet links, niet rechts, maar confronterend!

Kinderen niet vergiftigen met godsdienstonderwijs

1 min read

Terecht verontwaardiging over Nashville-verklaring, maar Nederland moet niet zeuren en de politiek al helemaal niet.

Als je dit soort verklaringen afwijst, dan moet je ook onze kinderen niet vergiftigen met godsdienstonderwijs. Iedereen weet dat alle geloven niet tolerant zijn ten opzichte van anders denkenden, anders gelovigen en mensen met een andere geaardheid. Wij deugen, jullie deugen niet… Ook weet iedereen dat de meeste oorlogen draaien om geloof.

De basis van die geloven deugt niet. Sterker nog, het grootste gedeelte is onzin. Het hele scheppingsverhaal is door de wetenschap onderuit gehaald. Toch wordt het als de waarheid gepresenteerd compleet met ‘hel en verdoemenis”.  Waarom staan we toe dat onze kinderen hierin les krijgen? Waarom laten we onze kinderen vergiftigen met deze haat onzin? Nederland is trots op de homo-emancipatie en noemt het zelfs een exportproduct, maar in Amsterdam is duidelijk merkbaar dat de acceptatie van homoseksualiteit afneemt. De beelden op straat zijn heel anders dan eind jaren negentig. Wanneer heeft u voor het laatst twee jongens op straat zien zoenen of hand in hand lopen?  Wanneer reageert de politiek op dit soort ontwikkelingen? Niet met praatjes, maar met daden?!

Maar de politiek doet niets, ze accepteren dit soort vuilspuiterij van een SGP collega en zijn Nashville verklaringen. Over een paar dagen zijn ze het zelfs vergeten en sluiten ze politieke akkoorden met de SGP omdat

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
error

Deel dit artikel