vr. apr 3rd, 2020

Opinie020

Niet links, niet rechts, maar confronterend!

Stop de samenwerking met Greenpeace

1 min read

Jaagt de samenleving onnodig op kosten

Zaterdag 14 december organiseerde Greenpeace een protestdemonstratie op Schiphol. Daar is helemaal niks op tegen. Greenpeace maakt gebruikt van een democratisch prachtig recht. En daarnaast hebben protestdemonstraties mooie dingen tot stand gebracht. Maar als je gebruikt maakt van democratische rechten dan moet je daarnaast je wel houden aan de spelregels van de democratie. Dus je houden aan de afspraken die gemaakt zijn.  Democratie is geen eenrichtingsverkeer, je hebt rechten en plichten.

Georganiseerd door Greenpeace met giften van de postcodeloterij

Maar Greenpeace is al jarenlang een organisatie die het niet zo nauw neemt met haar plichten. Zo ook zaterdag weer op Schiphol. De demonstranten werden door het bevoegd gezag gesommeerd om zich te verplaatsen. Dat weigerden de demonstranten.  De beelden die we daarna zagen herkennen we inmiddels van veel demonstraties en vooral als Greenpeace ze organiseert, één voor één werden de demonstranten opgepakt en verplaatst door de marechaussee . Soms was het verzet hevig.

Het kost de Marechaussee en Politie ontzettend veel menskracht die ten koste gaat van veel belangrijke werkzaamheden zoals het bestrijden van de zware criminaliteit.

Steunt ook verkeerde acties..

Dit verzet is door Greenpeace georganiseerd en deze organisatie en de demonstranten moeten hiervoor aangepakt worden. Flinke boetes en tijdelijk bevriezen van alle contacten met deze organisatie als ze de wet niet willen respecteren.
Als dat niet werkt dan bestuursleden van Greenpeace vervolgen.
Natuurlijk moet dat ook gaan gelden voor andere organisaties en moet de postcodeloterij stoppen met het financieel steunen van dit soort organisaties.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
error

Deel dit artikel